Дивия Запад

Резервирай

Историята познава безброй банкови обирджии в Дивия Запад, но малко са се превърнали в истински легенди. Въпреки солидната сума, обявена за главата ти, в продължение на много години никой не е успял да те залови. Уви късметът вече те е напуснал и се озоваваш в нашия затвор, където си в очакване на изпълнение на присъдата. Единственият шанс да отървеш бесилото е да избягаш.

Времето е малко, залогът – голям…

Изгубеното Тики

Резервирай

Преди да го бъде отстранен от неприятели вождът на племето Тики-Уаки успя със сетни сили да скрие свещения за народа му тотем. Без магическите и лечебни способности на тотема никой не можеше да помогне на хората в племето при нужда. Хиляди се впускаха в претърсване на острова, но без резултат. До момента, в който една карта, открита при случайни разкопки, вдъхна отново надежда, че изгубеният тотем може да бъде открит и да служи на хората за добро…

Пясъците на Времето

Резервирай

Разглеждайки поредния древноегипетски храм, забелязах полускрит процеп в стената. Реших да направя нещо различно, вълнуващо, щуро… Никой от групата не забеляза как се шмугнах вътре. Звучно хлопване зад мен и последвалата пълна тишина ми подсказаха, че съм попаднал в древен капан. 

Тънък слънчев лъч се прокрадваше в мрака и сочеше началото на това притаяващо дъха приключение…

Заешката дупка

Резервирай