Изгубеното Тики

Резервирай

Вождът на племето Тики-Уаки тайно от старейшените дълбаеше месеци наред в скалите храм, в който успя със сетни сили преди да го отстранят, да скрие свещения тотем. Без неговите магически и лечебни способности, никой не можеше да помогне на хората в племето при нужда. Хиляди се впускаха в претърсване на острова, но без резултат. До момента, в който една карта, открита при случайни разкопки, вдъхна отново надежда, че изгубения тики тотем може да бъде открит и да служи на хората за добро…

Пясъците на Времето

Резервирай

Разглеждайки поредния древноегипетски храм, забелязах полускрит процеп в стената. Реших да направя нещо различно, вълнуващо, щуро… Никой от групата не забеляза как се шмугнах вътре. Звучно хлопване зад мен и последвалата пълна тишина ми подсказаха, че съм попаднал в древен капан. 

Тънък слънчев лъч се прокрадваше в мрака и сочеше началото на това притаяващо дъха приключение…

Заешката дупка

Резервирай

Дивия Запад

Резервирай

Историята познава безброй банкови обирджии в Дивия Запад, но малко са се превърнали в истински легенди. Въпреки солидната сума, обявена за главата ти, в продължение на много години никой не е успял да те залови. Уви късмета вече те е напуснал и се озоваваш в нашия затвор, където си в очакване на изпълнение на присъдата. Единствения шанс да отървеш бесилото е да избягаш.

Времето е малко, залогът – голям…