Ако сте родител, чието дете скоро има рожден ден, навярно пред Вас стоят много въпросителни:

  • Как да превърнете разнопосочните желания на детето Ви в реалност? 
  • На кого да прехвърлите организацията по направата на нетрадиционен и запомнящ се рожден ден?
  • Къде да намерите място, в което перфектно да се съчетават музика, танци и образователни игри?

Решението на всяка от горепосочените главоблъсканици е парти рожден ден в някоя от нашите стаи на загадките. Но нека първо Ви разкажем малко повече за нас:

TimeScape е мястото в Пловдив, където основен приоритет е преживяването на Вашето дете и неговите приятели! Нашите стаи на загадките са подходящи за всеки над 7 години. Дългогодишният ни опит показва, че успешно съчетаваме полезното с приятното, докато раздвиждаме умовете на своите посетители. Вярваме, че предизвиканите от нас положителни емоции са ясен показател за добре свършена работа!

А ето и как протича самото събитие:

Започваме с отборна игра в една от така нашумелите напоследък Пъзел-Стаи или Стаи на Загадките. Децата имат на разположение 60 минути, за да се справят с решаването на множество загадки, отвеждащи към успешното преминаване на предизвикателството. Стаите ни са на различни тематики, което дава възможност на малките изследователи изцяло да се потопят в атмосферата на филм за дивия запад или за свещен хавайки храм.

Партито продължава на място, специално приготвено за детски рождени дни, където има на разположение пространство за танци, аниматор, караоке и различни образователни игри. За да Ви улесним максимално към услугата сме добавили специално изготвено парти меню.

Бонуси:

  • Ние поемаме отговорност за организацята от първия до последния детайл.
  • Продължителността на партито е 3 часа, в които вие можете спокойно да обърнете внимание на родителите и останалите гости, или просто да си починете в избрано от Вас място.
  • Фотографско заснемане, включващо от 30 до 50 кадъра, които ще получите в рамките на 5-10 дни от празника.
  • Изработка на индивидуални покани в дигитален или хартиен вариант.

Знаем, че вашето време е ценно. Нека ви подарим малко! 😉

Свържете се с нас на 0889 561 626 или чрез фейсбук страницата ни на лично съобщение тук.

Във видеото по-долу успяхме да съберем мааааалка част от положителните емоции, които децата изпитват по време на нашето 3-часово парти. Уверете се сами! ⬇

Звъннете ни
Свържи се с нас чрез Facebook