По какъв начин човек може да се забавлява, когато е далеч от работното си място и има нужда от глътка свеж въздух? Съществуват множество начини да прекараме добре с приятели в Пловдив, като ние сме се спрели на три иновативни начина за забавление, които намират все повече и повече популярност.

  1. Картинг в ПловдивКолко от вас са ходили на картинг или поне са чували за него? Със сигурност не е нещо непознато. Но знаете ли, че в  Пловдив се намира една от най-добрите писти за каране на картинг в България? Това вдигащо адреналина забавление е достъпно за всеки и позволява да си направите състезаниел. За целта са ви необходими поне 7 приятеля и можете да натиснете газта.
  2. ПейнтболКакво ще кажете за пейнтбол? Повечето от вас със сигурност са чували за него, но дали сте били? При пейнтбола се разделяте на два отбора и провеждате военна битка помежду си, използвайки оръжия с топчета боя. Забавлението е гарантирано, като никой не си отива “чист”, тъй като по вас ще има поне жълто, зелено, червено петно и прочее. Може да се сдобиете с някоя и друга синина от някой по-вживял се противников играч, но това е част от изживяването.
  3. Стая на загадкитеГорните два типа забавления обаче, до голяма степен зависят от метеорологичните условия. Последното, което ще ви представим, няма сезон, няма ден или нощ и се оказва по-достъпно както финансово, така и времево.  Това е “Стая на загадките” или Escape Room. Сравнително ново е за града, а и за България. Какво представлява? Заедно с няколко ваши приятели (обикновено от 2 – 6) ви затварят в помещение, което е пълно със загадки и логически предизвикателства. Единственият начин да излезете е, преминавайки през тях като екип и решавайки всички загадки за 60 минути или по-малко. Положителното е, че не са ви необходими никакви познания на определена тематика, или физическа подготовка. Само трябва да проявите логическо мислене и съобразителност.

И трите варианта излизат сравнително евтино (15 – 20лв на човек), а удоволствието, което остава след игра с приятели е неописуемо.

Осмелявате ли се да опитате нещо ново, нещо, което ще провокира вашата мисъл и ще ви направи герои в игра на живо? Очакваме ви!

Comments

comments